El-tjänster från Vansbro

Elektriker som klarar stora och små uppdrag


Vansbro Elektiska har funnits i Vansbro sedan 1930-talet och erbjuder fortfarande elinstallationer, service och reparationer till företag och privatpersoner. Behöver du hjälp med att dra om elen vid din köksrenovering, installera ny utebelysning eller byta elskåp är det oss du ska ringa. Eftersom vi både finns i Vansbro och i Malung vi kapacitet att snabbt kunna täcka upp med arbetskraft vid stora och små akuta uppdrag. Och är du på jakt efter din nya tvättmaskin eller andra köksmaskiner hittar du kvalitetsprodukter från Electrolux i vår butik i Vansbro. Bortforsling, installation och hjälp med service får du självklart hos oss.

När tillgänglighet och kompetens är allt

​​​​​​​Behöver du hjälp att felsöka el-problem hemma eller har problem med överslag och elavbrott i produktionen. Ring oss, så får du snabbt en elektriker på plats. Genom bredd på uppdragen och kunder både inom företag, industri och privatpersoner får du erfarenhet inom felsökning och problemlösning som gör att tiden från avbrott till lösning kan kortas. Det gör skillnad, speciellt när du alltid får en uppdaterad och välutbildad hantverkare. Som privatperson kan du vara trygg med alla elinstallationer från oss, och du som företagare får en el-partner som förstår dina produktionsflöden och kan skräddarsy behovet av elektricitet. Tillsammans ser vi till att stoppen blir minimala, inte bara när det händer, utan kan också fungera som en partner för att skräddarsy reservkraftslösningar och med regelbunden el-service minska risken ytterligare.

​​​​​​​När det gäller elarbeten och installationer så skyddas du som privatperson av konsumenttjänstlagen. Inför varje arbete utser vi våra montörer till elarbete- och kontrollansvariga. Alla installationsarbeten görs enligt Elsäkerhetsverkets föreskrifter och i enlighet med svensk standard SS 436 40 00. I samband med installationer utför vi kontroll, både under och före drifttagning där vi använder av branschen utsedda checklistor.

Elektriker som kan stötta din industri

Hos oss kan du få hjälp med alla installationsuppdrag du kan tänka dig, både som privatperson och företagare, men många års arbete tillsammans med olika industriföretag i Vansbro har gjort oss till specialister på elinstallationer och el-service till företag inom tillverkande industri. Det gör att du som företagare får elektriker som förstår din bransch och de behov som finns i din verksamhet.

​​​​​​​Du får också elektriker som är dedikerade till din verksamhet, som ser till att lära sig din maskinpark och produktionsflöden för att förstå behovet av elektricitet och kunna hitta risker och möjligheter. Tillsammans med oss kan du också få en skräddarsydd reservkraftslösning som går in och täcker upp vid tillfälliga avbrott. Vi kan också hjälpa till att rita om, såväl som konstruera ett nytt el-system om det är så att du har behov av mer kraft och behöver uppgradera befintligt system.

Kontakta oss för bokning, frågor och offertfrågan! Du når oss på 0281-101 11 eller skicka ett meddelande direkt.

Vad behöver du hjälp med? Exempel på uppdrag:

 • Larminstallationer. Få hjälp med ett tryggare hem och service av din befintliga anläggning.
 • Specialiserad på installation och el-arbeten, felsökning och service inom industri och tillverkande industri.
 • Felsökning och reparation av befintliga elanläggningar. Vid avbrott eller när andra störningsproblem uppstår.
 • Försäljning av vitvaror, belysning och el-material. I butiken hittar du bra erbjudanden och produkter med kvalitet. Vi är återförsäljare för Electrolux.
 • Nybyggnationer. För byggföretag eller kommuner som behöver helentreprenad på elarbeten. Eller för dig som är privatperson och bygger nytt hus.
 • Vitvaruservice och service av hushållsmaskiner.
 • Installationsarbeten, renoveringsarbeten och el-arbeten i ombyggnationer i bostäder, kontors- och industrilokaler.
 • Vi installerar LAN- och fibernät, ser till att du får routern på rätt plats och med rätt dimension oavsett om du är företagare eller privatperson. Vi hjälper också till med tele- och svagströmsarbeten.
 • Montage av nya el-centraler och apparatskåp, precis som reservkraftslösningar.
 • Konstruktion av elsystem såväl som dokumentation med kvalificerade CAD-system.
 • Installation, service och reparation av larm och säkerhetssystem. Vi hjälper även till med installation av antenn och TV-anläggningar.
 • Elinstallationer och skräddarsydd service till industriföretag, pappersmassaindustrin och tillverkande företag.
 • Hjälp med att konstruera, installera, testa och ge service till PLC-styrning av anläggningar.