Kontakta oss

Allt från byten av elkontakter och strömbrytare, installation av tvättmaskin till installation av el i ett nybyggt hus eller felsökning och service i elsystem hos industrier. Vansbro Elektriska hjälper dig med en säker och trygg lösning. Kontakta oss med frågor, uppdragsförslag eller när du behöver akut hjälp. Idag finns vi i Vansbro och Malung, vilket gör att du kan få hjälp av oss i stora delar av Dalarna. Kontakta oss, så hjälper vi dig!

Välkommen till butiken!
Letar du efter din nästa tvättmaskin eller behöver inspiration till bra belysning i hallen? Du är alltid välkommen att besöka oss på Äppelbo vägen 30. Eller så skickar du en fråga till oss direkt här. Vill du veta mer om de produkter som vi erbjuder från Electrolux kan du läsa mer här. Gällande kampanj finns alltid på första sida!
Vill du ha en offert på elektrisk installation?
Stort eller litet uppdrag – till privatpersoner eller till bostadsrättföreningar eller fastighetsägare – vill du ha en prisbild eller är i sökandet efter en el-partner är du varmt välkommen att kontakta oss för diskussion och offert.

Ring 0281-101 11 för frågor och bokning av elektriker eller skicka ett meddelande direkt till oss. 

Välkommen till butiken!

Vi har öppet på Äppelbovägen 30 i Vansbro:
Måndag-fredag
10.00-18.00 (lunchstängt 13.00-14.00)

Vansbro Elektriska Installations AB


Kontor Vansbro
Äppelbovägen 30
786 31 VANSBRO
SWEDEN

Telefon:
0281-101 11