Välkommen till oss


Vansbro Elektriska har anor från 1930-talet och var redan då en elinstallatör med utgångspunkt i Vansbro och Dalarna. Idag ingår Vansbro Elektriska i en koncern där även butik och installationsservice finns i Malung, vilket gör att vi kan hjälpa kunder i hela västra delen av Dalarna.

Företaget drivs sedan 2021 av Lars Johannesson och har 22 anställda fördelat på två orter. Det gör att du som kund kan få hjälp med omfattande uppdrag där ett större antal el-montörer och elektriker behövs för att lösa jobbet, eller snabbt få små installationer lösta.

​​​​​​​Hos oss är alla välkomna, både du som är privatperson och behöver installation av till exempel hemlarm, el-renovering eller installation av nya vitvaror och tvättmaskin och du som är fastighetsägare eller byggherre. Vansbro Elektriska är din partner när du behöver en el-entreprenad och elleverantör som tar helhetsansvar för el-installation vid omfattande fastighetsrenoveringar, stambyten, nybyggnationer eller kontors- och fabriksrenovering.

Elektriker för dig som har företag och industri

Regelbunden el-service och snabb hjälp vid felsökning sparar tid och minskar dyra produktionsstopp. Med oss har du en el-leverantör som har erfarenhet av en mängd olika uppdrag och kompetens att lösa problem och utmaningar inom el och elinstallation. Hos oss får du elektriker som kan ta uppdrag inom lantbruk, industri och kontor precis som alla de typer av elinstallationer du möter i ett privat hem. Det ger dig tillgång till en mängd olika idéer, konstruktiva förslag och kunskap inom olika branschers elbehov och vad som krävs för att olika lösningar ska fungera riktigt bra. Dessutom har vi ett stort antal elektriker tillgängliga, vilket gör att om ett utökat behov av personal och kompetens uppstår kan du snabbt få det på plats.
​​​

Långa kundrelationer säger det bäst

Det bästa som finns är när kunder återvänder till oss för nya uppdrag. Det är det bästa betyget och det som vi strävar efter i varje uppdrag. Att förstå dina behov, oavsett som du är fastighetsägare, byggherre eller privatperson, och kunna erbjuda en säker elinstallation som snyggt möter det du letar efter och behöver. Genom en bredd på uppdragen, där kunder finns inom fastighetssektorn, tillverkande industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner, får du elektriker som har stor kunskap och bred kompetens, men också har kollegor som lätt kan bistå med sina idéer och kunskap när det behövs. Kapacitet och kompetens är det du köper hos oss, och vi arbetar kontinuerligt med utbildningar och uppdateringar för att alltid erbjuda en lösning som ligger i tiden.

Är du elektriker?

Hos oss finns alltid plats för duktiga elektriker som vill följa med utvecklingen och utvecklas själva. Vill du jobba i Dalarna på ett företag som erbjuder en stor variation av uppdrag och jobb som kräver kunskap, kreativitet och känsla för kundrelationer – varför inte skicka ditt cv till oss?

Butiker för bekväm väg från idé till installation

När det är dags att köpa ny tvättmaskin eller renovera utomhusbelysningen är det inte både enklare och bekvämare att kunna köpa både maskin och armatur samt få hjälp med installation av samma leverantör. Hos oss i Vansbro och Malung finns hela kedjan tillgänglig – från behov och tanke till köp och färdig installation. Genom att välja produkter från Electrolux får du som kund tillgång till gedigna produkter med hög prestanda och kvalitet, ett bra serviceprogram och ett stort utbud av produkter. Dessutom finns ett hållbarhetstänk och ett aktivt arbete med att minska miljöpåverkan som är attraktivt. Här kan du se vad som finns i butiken!
​​​​​​​